AIKSZ Zrt. bútorgyártás

Üzemünkben a több évtizedes egyedi bútorgyártás kézműves tradícióját és a legkorszerűbb CNC technológiát ötvöztük, hogy a neves belsőépítészek által megálmodott bútorok a funkció és a minőség harmóniájának megteremtésével a mindenkori divatigényeken túl időtálló alkotásként szolgálják megrendelőinket.

Elkötelezettek vagyunk a természetes anyagok használata mellett, de felkészültünk a legkülönbözőbb furnérozott és laminált bútorlapok megmunkálására is. Tapasztalt és szakmailag elhivatott csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll egyedi, exkluzív bútordarabok megrendelése, vagy kisszériás gyártási igény esetén is.

A gyártáselőkészítés a pontos és részletes megrendelői igényfelméréssel kezdődik, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyártmánytervek a megrendelő elképzelése szerint készüljenek el. Munkatársaink szakmai tapasztalatukkal és gyakorlati, kivitelezéssel kapcsolatos meglátásaikkal, tanácsaikkal segítik ügyfeleinket.

Szerszámokkal jól felszerelt Tech 80 plus típusú CNC megmunkálóközpotunkkal a nagy darabszámú alkatrészek hibátlan megmunkálása és az egyedi igények gyors teljesítése sem okoz nehézséget. A tömörfa- és lapmegmunkálás állandó magas minőségét SCM gépeink biztosítják. Nagyméretű táblafelosztó gépünk pedig a pontos és gyors lapmegmunkálás kulcsa. A jó minőségű felületkezelés alapja a csiszolás, melyet Sandya RRCS csiszológéppel végzünk. A felületkezelést túlnyomásos, zárt festőkabinban végezzük, MILESI lakkokkal. Ez garantálja, hogy elkészült bútoraink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfeleljenek.

A bútorokat kézi műhelyünkben állítjuk össze. Az állandó magas minőség egyik legfőbb garanciája, hogy munkatársaink nem részműveleteket végeznek a gyártás során, hanem az anyagkiválasztástól a termék beszereléséig végigkísérik a bútor születését, formálódását.

Így valósulhat meg célkitűzésünk: a magas szakmai tudás és az esztétikum egyesülése az elkészült bútordarabban, mely aztán megrendelőnk életének részévé válik. Hiszünk benne, hogy a legjobb reklám az elégedett megrendelő.

Bízunk abban, hogy Önnel is jó üzleti kapcsolatot fogunk kialakítani.